Bel mij terug
Neem contact op met onze klantenservice
0184 - 422 001   facebook
Terug naar resultaten

Vakantiedorp Hochkrimml

Hochkrimml, SalzburgerLand, Oostenrijk

Utrecht - Hochkrimml ca. 970 km

4 - 22 persoonsaccommodaties

Algemeen

Hochkrimml

Hochkrimml, Oostenrijk, ligt aan de Gerlospass, op de grens van het Salzburgerland en Tirol (Zillertal) op ongeveer 3 km afstand van Königsleiten en 8 km van Krimml. Het gebied Hochkrimml-Gerlosplatte is gelegen op ca.1700 m hoogte en bestaat uit drie gemeenschappen Filzsteinalm, Duxeralm en Silberleiten en behoort tot de gemeente Krimml. Silberleiten is het meest westelijk gelegen deel van Hochkrimml. Het is een bijzonder gastvrij bergdorp midden in de vakantieregio Hohe Tauern Nationaal Park. In de zomer biedt Hochkrimml met haar zonnige hellingen een schitterend wandelgebied en zijn er volop mogelijkheden om te mountainbiken.

Luxe chalets met wasmachine

In de plaats Hochkrimml bieden wij diverse particuliere chalets aan, voorzien van alle luxe. Deze hoogwaardige chalets hebben (bijna) allemaal een schitterend uitzicht. Daarnaast zijn alle accommodaties geschikt voor 8-22 personen. Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de chalets.

U kunt tijdens uw verblijf gebruik (tegen betaling) maken van het overdekte zwembad ‘Kristallbad’ in Wald im Pinzgau. Dit zwembad ligt op ca. 15 kilometer rijden vanaf de chalets. 

 

accommodaties

Faciliteiten

Algemeen

  • Wasmachine in de woning
  • WiFi

Horeca

  • Broodjesservice
  • Restaurant

Zwemmen

  • Zwemmeer

Verhuur

  • Mountainbikeverhuur

Ligging

Hochkrimml aan de Gerlospass, bij de Krimmler waterval. Grens van het Salzburgerland en Tirol. Hohe Tauern Nationaal Park.

Wij helpen u met al uw vragen

We zijn bereikbaar via chat en mail