Bel mij terug
Neem contact op met onze klantenservice
0184 - 422 001   facebook
Terug naar resultaten

Vakantiepark Bergresort Winterberg

Winterberg, Sauerland, Duitsland

Utrecht - Winterberg ca. 310 km

4 - 12 persoonsaccommodaties

Algemeen

Aan de rand van de plaats Winterberg (Hochsauerland), 1 km van het centrum van het dorp, vindt u Bergresort Winterberg. Met 28 appartementen verdeeld over vier gebouwen vindt u in dit kleinschalige complex alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie. Vanaf uw riante balkon kijkt u uit over het dorp Winterberg met alle centrumvoorzieningen op nog geen 10 minuten loopafstand. De noordzijde van het complex grenst direct aan de natuur. De appartementen op Bergresort Winterberg zijn gelegen tegen een helling. De faciliteiten en accommodaties zijn daardoor bereikbaar via trappen. Hierdoor zijn ze niet geschikt voor mindervalide gasten.

In de zomer stapt u zo de natuur in en in de winter staat u snel op de pista. Ontdek samen het ruige berglandschap tijdens een wandel-, fiets- of mountainbiketocht of ga op avontuur in een van de klimparcoursen tussen de bomen. Met ski's of snowboard bent u in Winterberg ook op de juiste plek. De omgeving biedt een grote hoeveelheid blauwe en rode pistes, is kindvriendelijk en dankzij sneeuwkanonnen bent u van ongeveer half december tot half maart vrijwel verzekerd van verse sneeuw. 

Op ongeveer 15 minuten lopen van het bergresort gaat een skilift naar de pistes en beginnen diverse langlaufroutes. Op enkele minuten lopen vindt u een bushalte, waar de hele week ieder uur 2 bussen rijden. 

Op het park is gratis WiFi, een sauna en speeltuin(en).

accommodaties

Ligging

Vakantiepark Bergresort Winterberg ligt in Wiinterberg, Sauerland.

Wij helpen u met al uw vragen

We zijn bereikbaar via chat en mail