Bel mij terug
Neem contact op met onze klantenservice
0184 - 422 001   facebook
Terug naar resultaten

Vakantiepark Leukermeer

Well, Limburg, Nederland

Utrecht - Well ca. 128 km

5 persoonsaccommodaties

Algemeen

Nationaal park de Maasduinen

Vakantiepark Leukermeer ligt omgeven door water, bos en heidevelden. Ideaal gebied om te wandelen of fietsen. Zwemmen, vissen, waterfietsen en wakeboarden behoren ook tot de mogelijkheden om uw vakantie in te vullen.

De diversiteit aan faciliteiten zorgt ervoor dat jong en oud hier een onvergetelijke vakantie kunnen beleven. Van spetteren in het overdekte zwembad tot het bouwen van zandkastelen op het strand. Vakantiepark Leukermeer en de aangrenzende jachthaven ademen een moderne en gezellige sfeer. Neemt u uw eigen boot mee? Deze kunt u aanleggen aan uw eigen steiger. Vakantiepark Leukermeer is door ANWB en ADAC uitgeroepen tot Best Erkende Camping 2016!

In de schoolperiodes is er een animatieteam aanwezig. Zij gaan op avontuur met onze allerkleinste gasten. Sportliefhebbers leven zich uit op de tennisbaan of in de fitnessruimte. Kom na alle inspanning helemaal bij in het restaurant, waar u de Limburgse gastvrijheid proeft. Met uitzicht op het water en de jachthaven kunt u hier optimaal genieten.

accommodaties

Ligging

Vakantiepark Leukermeer ligt in Well, Limburg.

Wij helpen u met al uw vragen

We zijn bereikbaar via chat en mail