Bel mij terug
Neem contact op met onze klantenservice
0184 - 422 001   facebook
Terug naar resultaten

Vakantiepark Duynhille

Ouddorp, Zuid-Holland, Nederland

Utrecht - Ouddorp ca. 110 km

4 - 12 persoonsaccommodaties

Algemeen

Ouddorp

Vakantiepark Duynhille ligt achter de duinen bij Ouddorp, hierdoor op loopafstand van het Noordzeestrand. De badplaats Ouddorp is met zijn waterrijke omgeving, eindeloze kuststreek en vele nabijgelegen bezienswaardigheden de ideale vakantiebestemming. Strandliefhebbers, watersporters, natuurliefhebbers en kunst- en cultuursnuivers komen hier uitgebreid aan hun trekken.

De stranden van Ouddorp aan Zee hebben een Blauwe Vlag, een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden. 

Op het park vindt u een centrumgebouw met restaurant/bar, receptie, fietsverhuur, minishop en diverse speeltuintjes. Tijdens uw verblijf heeft u gratis toegang tot subtropisch zwembad De Roompot in Kamperland (op ca. 40 km). Ook beschikt de centrale parkeerplaats van het park over oplaadpunten voor het opladen van uw elektrische auto.

We willen u erop attenderen dat de faciliteiten in de periode van 05-01-2018 tot 09-02-2018 en 05-11-2018 tot 21-12-2018 van dinsdag tot en met donderdag beperkt geopend zijn.

accommodaties

Faciliteiten

Algemeen

  • Receptie

Horeca

  • Broodjesservice
  • Restaurant

Boodschappen

  • Supermarkt

Verhuur

  • Fietsenverhuur
  • Mountainbikeverhuur

Ligging

Vakantiepark Duynhille ligt in Zuid-Hollandse Ouddorp aan Zee, op de kop van Goeree.

Wij helpen u met al uw vragen

We zijn bereikbaar via chat en mail